background

RubberladyZij geniet namelijk zelf van het spel en draagt graag latex. Zij heeft een zeer uitgebreide latexgarderobe en weet je mee te nemen in de warme wereld van latex en rubber , soms gecombineerd met een geraffineerd sm spel.
Je ultieme rubberbeleving met een echte kinky meesteres, durf jij haar aan , zalig latex tegen je huid en alles voelen in een heerlijke bondage met zacht latex.

 

Zij is mooi in haar latex outfit heeft prachtige borsten in haar  strakke latex outfit en laat je genieten van een bdsm spel, dat je niet kent , maar wel wilt verkennen. Mrs. Elvira brengt je op weg naar nieuwe vormen van bdsm en latex spel met bondage en naar behoefte met ademspelletjes waarbij je heerlijk klaar komt in strak rubber

 

Je komt in trance met mooie maskers en diverse zachte, heel dunne rubber lakens vast gebonden in een vreemde houding, van strelend naar zwepend. Jij wilt alsmaar meer, maar het is de vraag of je dat krijgt.
Rubberlady Elvira geeft je de verrassingen die je graag wilt……gelukkig eindelijk is ze weer bij ons terug
Dat kan met of zonder SM, geef dat maar van tevoren aan. Zij kan alles met latex. Immers een latexfetisjist heeft eindeloos veel fantasieën, die hij graag uit wil laten komen. Bij deze dominante vrouw vol liefde voor latex kan je je latex gevoel de vrije loop laten gaan.

Maar maak dan wel snel een afspraak deze week is zij alle dagen behalve dinsdag te boeken in Rotterdam in een volledig goed uitgeruste SM studio vol latex en rubber.

Copyright © 2020 Rubberlady Elvira. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.